Administratief Medewerker

Informatie

Holthausen Clean Technology
Hoogezand
32-40

Holthausen Clean Technology levert, als Europese pionier op het gebied van brandstofcelvoertuigen, al jaren waterstoftrucks. Maar Holthausen Clean Technology innoveert vanuit Hoogezand elke dag en bedenkt en bouwt ook andere voertuigen en apparaten (om) op waterstof. Zij maakt zo emissie-vrij rijden en werken op waterstof realiteit. Waterstof heeft met zijn nagenoeg grenzeloze mogelijkheden de toekomst. Het maakt zero emissie mogelijk en draagt bij aan maximale duurzaamheid. Waar de reductie van koolstofdioxide/CO2 en stikstof momenteel wereldwijd meer dan prominent op de agenda staan, concentreert Holthausen Clean Technology zich al jaren op brede toepassingen van waterstof, met als doel om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen en definitief afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Klaar voor de toekomst, weinig onderhoud en betrouwbaar.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Met je gedrevenheid en flexibele houding pak je alle administratieve taken makkelijk op. En dat zijn er nogal een aantal, want we zijn door het succes van onze waterstoftechnologie drukker dan ooit. 

Als Administratief Medewerker bij Holthausen Clean Technology ben jij in staat om de helpende hand te bieden waar dat nodig is. Jkan je eigen taken nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig uitvoerenJe ziet ‘werk liggen’ en helpt ons in het digitaliseren van documenten. In alle hectiek houd jij je hoofd koel, breng je structuur aan en blijf je punctueel. Uiteindelijk draag je zorg voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van administratieve- en financiële gegevens.  

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Je bent werkzaam op de afdeling Administratie en je rapporteert aan de Office Manager die onze ‘verkeersleider’ is 

Wat vragen wij van jou? 

  • Afgeronde opleiding Mbo niveau 4, bij voorkeur in een secretariële en/of (bedrijfs-) administratieve richting. 
  • Je hebt minimaal drie jaar administratieve werkervaring. 
  • Je bent een nauwkeurige doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een flexibele werkhouding.  
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.  

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op