Administratief Medewerker

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Met je gedrevenheid en flexibele houding pak je alle administratieve taken makkelijk op. En dat zijn er nogal een aantal, want we zijn door het succes van de emissievrije waterbrandstofcellen en trucks van Hyzon Motors Europe nu al drukker dan ooit. Dan gaan we nog verder opschalen ook. 

Als Administratief Medewerker ben jij vandaar in staat om de helpende hand te bieden waar dat nodig is. Je kan je eigen taken nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig uitvoeren. Je ziet ‘werk liggen’ en helpt ons in het digitaliseren van documenten.  In alle hectiek houd jij je hoofd koel, breng je structuur aan en blijf je punctueel. Uiteindelijk draag je zorg voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van administratieve- en financiële gegevens. 

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Je bent werkzaam op de afdeling Administratie en je rapporteert aan de Office Manager die onze ‘verkeersleider’ is.  

 Wat vragen wij van jou? 

  • Afgeronde opleiding Mbo niveau 4, bij voorkeur in een secretariële en/of (bedrijfs-) administratieve richting. 
  • Je hebt minimaal drie jaar administratieve werkervaring. 
  • Je bent een nauwkeurige doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een flexibele werkhouding.  
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.  

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op