AutoCAD / 3D Tekenaar

Informatie

Holthausen Clean Technology
Hoogezand
40

Holthausen Clean Technology levert, als Europese pionier op het gebied van brandstofcelvoertuigen, al jaren waterstoftrucks. Maar Holthausen Clean Technology innoveert vanuit Hoogezand elke dag en bedenkt en bouwt ook andere voertuigen en apparaten (om) op waterstof. Zij maakt zo emissie-vrij rijden en werken op waterstof realiteit. Waterstof heeft met zijn nagenoeg grenzeloze mogelijkheden de toekomst. Het maakt zero emissie mogelijk en draagt bij aan maximale duurzaamheid. Waar de reductie van koolstofdioxide/CO2 en stikstof momenteel wereldwijd meer dan prominent op de agenda staan, concentreert Holthausen Clean Technology zich al jaren op brede toepassingen van waterstof, met als doel om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen en definitief afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Klaar voor de toekomst, weinig onderhoud en betrouwbaar

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Jij zit elke dag letterlijk en figuurlijk aan de tekentafel van de elektrische-waterstof aangedreven trucks en vervoersmiddelen van morgen. Als AutoCAD tekenaar zal jij het team van Holthausen Clean Technology komen versterken door digitale tekeningen te maken van (assemblage) onderdelen van ontwikkelprojecten. Deze fulltime baan met veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng is zeer gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Van kleine tot grote onderdelen. Van revisies tot gehele ontwikkelingsprojecten. Een ding is zeker, “one mission’; de projecten zijn allemaal op basis van waterstof aangedreven ontwikkelingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Technisch Directeur.

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde opleiding Mbo niveau 4, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als CAD/3D tekenaar en bent toe aan meer innovatie en eigen verantwoordelijkheid.
  • Je hebt ruime ervaring met het tekenen in AutoCAD en/of SolidWorks.
  • Je bent een pragmaticus, hands-on en je bent flexibel.
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.

 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op