Bedrijfsjurist

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten zullen er eind 2022 zo’n 300 medewerkers dagelijks hard werken aan alle waterstoftrucks die voor de Europese markt beschikbaar komen.

Wat hebben we jou te bieden?

Als Bedrijfsjurist bij Hyzon Motors Europe komt er zowel binnen Nederland als binnen Europa veel op je af. Je kan je er vast wel wat bij voorstellen. Je adviseert met name de directie en MT als het gaat om diverse contracten (denk aan inkoopcontracten, verkoopcontracten, licentieovereenkomsten, offertes, servicecontracten en overeenkomsten met dealers). Verder kom je in aanraking met bijvoorbeeld geheimhoudingsverklaringen, SLA’s, privacy en andere juridische zaken rondom personeel, verzekeringen, merkenrecht en/of compliance. Natuurlijk hoef je niet alles te weten, bij specialistische zaken of complex internationaal recht kan je externe experts (juristen en/of advocaten) inschakelen waar je dan contactpersoon voor bent en blijft. Kortom; weet je het even niet? Dan zoeken we de kennis alsnog buiten de deur.

Omdat we opstarten en (gaan) opschalen zijn we erg flexibel in de omvang van het dienstverband. We hebben sowieso (per direct al) werk voor drie dagen in de week, maar dit zal heel snel oplopen naar minimaal vier dagen per week. Wil je instappen? Geef dan jouw voorkeur/beschikbaarheid aan.

 Wat vragen we van jou?

  • Universitaire achtergrond met kennis van en/of ervaring met internationaal recht.
  • Je hebt minimaal zes jaar relevante werkervaring.
  • Je bent zorgvuldig, weet risico’s in te schatten en te elimineren en beschikt over een proactieve persoonlijkheid.
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op