Coördinator Spare Parts

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten zullen er eind 2022 zo’n 300 medewerkers dagelijks hard werken aan alle waterstoftrucks die voor de Europese markt beschikbaar komen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Waar de waterstoftrucks van Hyzon steeds meer gaan rijden, ontstaat de behoefte aan technische ondersteuning, advies aan klanten en collega’s en vraag naar onderdelen. Of dit nu after sales, service, onderhoud of reparatie betreft. Hyzon is druk doende om haar onderdelenmagazijn voor elkaar te maken. Vanuit Winschoten zal er enerzijds een baliefunctie ontstaan, anderzijds zullen de onderdelen over de hele wereld worden verzonden. Jij kan als Coördinator Spare Parts helpen bouwen en de komende jaren het verschil gaan maken.

Feitelijk heb je een aantal taken in de procesgang instroom – voorraad – doorstroom. Je bewaakt de onderdelenvoorraad (Trimergo) en bent constant ‘in control’. Je geeft met jouw op te bouwen team onderdelen uit en weet exact of dit service, garantie, training of after sales betreft, hetgeen je goed laat verwerken. Pas dan weet je natuurlijk wanneer je de voorraad in jouw gesloten magazijn weer aan moet vullen, vanuit deze taak heb je ook contact met expediteurs en logistieke dienstverleners. Verder stel je onderdelenlijsten op van alle soorten Hyzon trucks. Je kent de onderdelen en al haar toepassingen, pas dan kan je klanten, dealers en onze servicemonteurs goed helpen! Je rapporteert aan de Service Coördinator, die hoopt dat jij alle vrijheid pakt om samen te kunnen accelereren.

Wat vragen wij van jou?

  • Technische MBO opleiding en ervaring binnen een (onderdelen)magazijn of anderszins voorraadbeheer van technische artikelen.
  • Affiniteit met automotive, trucks, bussen of maritieme sector helpt je om snel toegevoegde waarde te leveren.
  • Je bent zorgvuldig, werkt makkelijk met ICT systemen en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed probleemoplossend- en inschattingsvermogen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op