Front Office Medewerker

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten zullen er eind 2022 zo’n 300 medewerkers dagelijks hard werken aan alle waterstoftrucks die voor de Europese markt beschikbaar komen.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Je kent ze wel, de uiterst vriendelijke en gastvrije receptionist(e) als warm welkom bij de balie. Die zoeken we! Jij bent het eerste aanspreekpunt bij de receptie, daarmee zowel fysiek als aan de telefoon hèt visitekaartje van Hyzon Motors Europe. 

 Verder regel je organisatorisch van alles en nog wat. Van al het binnenkomende- en uitgaande postverkeer tot het begeleiden van (potentiële) klanten en andere bezoekers en gasten. Ook regel jij allerlei andere zaken rondom ‘hospitality, zoals koffie/thee, lunches en gereedmaken vergaderruimtes. Ook bij promotionele activiteiten, evenementen of belangrijke vergaderingen assisteer jij de senior medewerker Front Office met de voorbereiding, het event zelf en het (eventuele) nawerk. 

Er is binnen Hyzon gigantisch veel dynamiek en groei, jij springt bij diverse afdelingen eventueel ook in bij administratieve- en/of organisatorische taken. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week en je staat er niet alleen voor; jouw collega staat met jou garant voor deze mooie taak. 

 Wat vragen wij van jou? 

  • MBO werk- en denkniveau, een vooropleiding in administratieve-/secretariële richting is handig. 
  • Ervaring in een dergelijke balierol met ondersteunende taken. 
  • Vrolijk, enthousiast, representatief, dienstverlenend en in staat om (goed) samen te werken. 
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels. Spreek je ook Duits, dan is dat mooi meegenomen. 
  • Ervaring met de basisapplicaties van MS Office, denk aan Word, Excel, PowerPoint. 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op