Functioneel Beheerder / IT Beheerder

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Als Functioneel Beheerder / IT Beheerder ben jij medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van alle IT systemen (software en hardware) van Hyzon Motors Europe. Ook voor deze rol geldt dat we als organisatie snel gaan opschalen. Dit betekent dat je flexibel moet kunnen handelen, maar ook betrokken gaat worden bij de keuze voor IT oplossingen voor de korte en langere termijn. 

Verder richt je met onze IT Manager onze IT, server, werkplekken en bereikbaarheid verder in. Je ‘geeft thuis’ bij zowel huidige- als nieuwe medewerkers voor alles op het gebied van hard- en software, diverse devicesWiFitelefoons en andere randapparatuur. Iedereen is door jou ‘altijd en overal connected’. 

Je draagt dus niet alleen zorg voor de continuïteit van de systemen, je vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers en bent aanspreekpunt bij vragen, klachten en storingen van al onze medewerkersJij vormt de verbinding tussen IT en de bedrijfsvoering. Het betreft een fulltime functie. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager. 

Wat vragen wij van jou? 

  • Minimaal afgeronde IT/ICT gerelateerde opleiding op minimaal Mbo niveau 4 
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring qua werkplek- en serverbeheer 
  • Je hebt een proactieve persoonlijkheid, werkt nauwkeurig en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.  
  • Je neemt initiatieven, denkt proactief mee in werkprocessen en de mogelijke automatisering hiervan. 
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.  

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op