HR Business Support Representative

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

HR Business Support Representative

De functie

Binnen de snelgroeiende organisatie Hyzon Motors Europe moet ook de afdeling HR snel meegroeien. Ondertussen zoeken we een communicatieve duizendpoot die de HR administratie naadloos laat aansluiten bij de werkelijkheid en iedereen steeds een stapje voor is. Met data. Met acties. Met reactietermijnen.

Alle facetten komen in deze (ondersteunende) HR business support rol aan bod. Van ziekteverzuimbegeleiding tot de administratieve afhandeling hiervan en indiensttredingen, het plannen van gesprekken in het kader van functioneringsinterventie of selectie, het uitwerken van arbeidsovereenkomsten en contracten. Eigenlijk gaat alles omtrent de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel over jouw bureau. Je zorgt dat alle regelingen up-to-date blijven en bekend zijn bij de medewerkers, denk bijvoorbeeld aan het personeelshandboek en diverse andere personeelsregelingen.

Verder ben je eerste aanspreekpunt van de HR-afdeling en ondersteun je alle HR professionals bij het souffleren en adviseren van managers, bijhouden van salarismutaties en help je met het verder optuigen van digitalisering van de HR-afdeling. Daarnaast beheer je de personeelsdossiers en lever je bijvoorbeeld salarismutaties aan bij de externe salarisadministratie. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week, je rapporteert aan de Manager HR.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een vakinhoudelijke professional met HR gerelateerde opleiding (MBO of HBO) met een aantal jaren ervaring die alles ‘laat kloppen’.
 • De HR-administratie regel je vlekkeloos.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of vakgerelateerde cursussen afgerond op het gebied van HR, salarisadministratie, communicatie en AVG.
 • Je hebt drie tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed inschattingsvermogen.
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal excellent, zowel mondeling alsmede schriftelijk.
 • Als je daarnaast ‘toevallig’ ook nog met Visma-NMBRS hebt gewerkt, ben je helemaal meer dan welkom!

 

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische rol binnen de HR afdeling van een toonaangevende producent van waterstof aangedreven emissievrije zware trucks.
 • Een zeer breed spectrum aan taken en veel diverse contacten binnen de innoverende industrie.
 • Bijdragen aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.
 • Direct een arbeidsovereenkomst bij Hyzon, geen gedoe met detachering of uitzenders.
 • De mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op de verdere personele groei, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa die de productie van emissievrije zware trucks aanbiedt. Het gaat om vrachtwagens met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Dit is uniek in de wereld. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw van waterstof aangedreven trucks. Hyzon Motors Europe schaalt haar productie momenteel in gestaag tempo op.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB