HR Medewerker

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten zullen er eind 2022 zo’n 300 medewerkers dagelijks hard werken aan alle waterstoftrucks die voor de Europese markt beschikbaar komen.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Binnen de snelgroeiende organisatie Hyzon Motors Europe weet je nooit wat je over pakweg twee jaar doet. Wel weet je dat er altijd dynamiek heerst en dat je mee kan groeien binnen het HR team in wording. 

Alle facetten komen in deze (ondersteunende) HR-rol aan bod. Van ziekteverzuimbegeleiding tot de administratieve afhandeling hiervan en indiensttredingen, het plannen van gesprekken in het kader van functioneringsinterventie of selectie, het uitwerken van arbeidsovereenkomsten en contracten. Eigenlijk gaat alles omtrent de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel over jouw bureau. Je zorgt dat alle regelingen up-to-date blijven en bekend zijn bij de medewerkers, denk bijvoorbeeld aan het personeelshandboek en diverse andere personeelsregelingen.  

Verder ben je eerste aanspreekpunt van de HR-afdeling en ondersteun je bij het souffleren en adviseren van managers, bijhouden van salarismutaties en help je met het verder optuigen van de HR-afdelingDaarnaast beheer je de personeelsdossiers en lever je bijvoorbeeld salarismutaties aan bij de externe salarisadministratie. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week, je rapporteert aan de HR Businesspartner. 

 Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent een vakinhoudelijke professional met HR gerelateerde opleiding (MBO of HBO) met een aantal jaren ervaring die alles ‘laat kloppen’. 
  • De HR-administratie regel je vlekkeloos, daarna (lees: ‘daarnaast’) help je collega’s met brede HR-taken. 
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of vak-gerelateerde cursussen afgerond op het gebied van HR, salarisadministratie, communicatie en AVG.  
  • Je hebt drie tot vijf jaar relevante werkervaring.  
  • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed inschattingsvermogen.  
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk. 
  • Als je daarnaast ‘toevallig’ ook nog met Visma-NMBRS hebt gewerkt, ben je meer dan welkom! 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op