HR medewerker

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Waar organisaties snel groeien is veel beweging. Zeker op het gebied van HR! Jij kan als professional in wording snel (mee)groeien bij Hyzon Motors Europe. Alle facetten komen in deze HR rol aan bod; van de administratieve afhandeling van indiensttredingen tot en met het souffleren van managers, bijhouden van salarismutaties en helpen met het verder optuigen van de HR afdeling. 

In de functie van HR Medewerker werk je direct samen met de HR Manager, aan wie je ook rapporteert. Je ondersteunt de HR Manager met alle voorkomende (administratieve) werkzaamheden op het gebied van HR en bij het afhandelen van lopende zaken. Daarnaast lever je salarismutaties aan bij de externe salarisadministratie en vervul je een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling van de afdeling. Ook hier voorzien we een verdubbeling, dus wie weet waar jouw groeipad eindigtHet betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.  

 Wat vragen wij van jou? 

  • Ideale startersbaan voor iemand met een HR gerelateerde Hbo opleiding of Mbo opleiding met een aantal jaren ervaring. 
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of vakgerelateerde cursussen afgerond op het gebied van HR, salarisadministratie, communicatie en AVG. 
  • Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring. 
  • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed inschattingsvermogen. 
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.  

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op