Internal Sales Representative (2 fte)

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Als Internal Sales Representative ben jij de ondersteunende en verbindende schakel tussen de markt en onze afdeling sales van totaal 5 personenWaterstoftechnologie binnen de automotive en Hyzon Motors Europe is op dit moment een veelgevraagde combinatie. Populair gezegd; ‘we zijn hot’. Je snapt dus dat dit een even drukke en hectische als interessante rol is. 

In deze dynamische, fulltimefunctie heb je een breed (veelal ondersteunend) takenpakket. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat het offerteproces en de administratieve afhandeling van klant tot aanlevering snel en adequaat verzorgd wordenJe ondersteunt de afdeling Sales verder in al haar taken en uitdagingenreageert op leads, maakt offertes en houdt de voortgang daarvan bij in ons systeem (op dit moment Trimergo)Je hebt regelmatig contact met klanten aangaande sales gerelateerde vragen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Coördinator Sales. 

 Wat vragen wij van jou? 

  • Minimaal afgeronde commerciële opleiding op Mbo niveau 4 
  • Je hebt één tot drie jaar werkervaring in een ondersteunende salesfunctie. 
  • Je bent een proactieve teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die in staat is zich dienstbaar op te stellen. 
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.  

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op