Jurist

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
8-32

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Waar organisaties snel groeien is veel beweging. Zeker als het gaat om juridische zakenZowel binnen Nederland als binnen Europa komt er veel op Hyzon Motors Europe af. Je kan je er vast wel wat bij voorstellen. Je adviseert met name de directie en de afdeling sales als het gaat om diverse inkoop- en verkoopcontracten, geheimhoudingsverklaringen, complexe offertes, merkbescherming en andere juridische documenten. Dit is heel breed en kan zowel te maken hebben met inkoop/leveranciers, (potentiële) klanten, subsidieverstrekkers, accountants en regionale- en landelijke overheden. 

Jij kan als jurist met jouw achtergrond in internationaal recht als professional in wording snel (mee)groeien bij Hyzon Motors Europe. Alle facetten van het Nederlands en Internationaal recht komen in deze rol aan bod. Weet je het even niet? Dan zoeken we de kennis alsnog buiten de deur. 

Omdat we opstarten en (gaan) opschalen zijn we erg flexibel in de omvang van het dienstverband. We hebben sowieso (nu al) werk voor een dag in de week, maar dit zal heel snel oplopen naar vier dagen per week. Wil je instappen? Geef dan jouw voorkeur/beschikbaarheid aan. 

Wat vragen wij van jou? 

  • Minimaal Hbo Rechten, ook een universitaire achtergrond op dit gebied behoort tot de mogelijkheden. 
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of ervaring met internationaal recht. 
  • Je hebt minimaal zes jaar relevante werkervaring in de business-to-business. 
  • Je bent zorgvuldig, weet risico’s in te schatten en te elimineren en beschikt over een proactieve persoonlijkheid. 
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.  

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op