Marketing Assistent

Informatie

Holthausen Clean Technology
Hoogezand
24-32

Holthausen Clean Technology levert, als Europese pionier op het gebied van brandstofcelvoertuigen, al jaren waterstoftrucks. Maar Holthausen Clean Technology innoveert vanuit Hoogezand elke dag en bedenkt en bouwt ook andere voertuigen en apparaten (om) op waterstof. Zij maakt zo emissie-vrij rijden en werken op waterstof realiteit. Waterstof heeft met zijn nagenoeg grenzeloze mogelijkheden de toekomst. Het maakt zero emissie mogelijk en draagt bij aan maximale duurzaamheid. Waar de reductie van koolstofdioxide/CO2 en stikstof momenteel wereldwijd meer dan prominent op de agenda staan, concentreert Holthausen Clean Technology zich al jaren op brede toepassingen van waterstof, met als doel om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen en definitief afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Klaar voor de toekomst, weinig onderhoud en betrouwbaar.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Je zou bijna denken dat ons verhaal zichzelf verkoopt. Dat is maar ten dele waar. We hebben inderdaad de aandacht en zijn veel in het nieuws, maar we hebben ook ambitie en leggen de lat ook voor onszelf steeds hoger.

Feitelijk richt jij je op een consistente, complete, juiste en aantrekkelijke profilering van Holthausen Clean Technology en Hyzon. Je maakt en professionaliseert de komende periode alle uitingen – zowel offline als online – en groeit zodoende met beide organisaties mee. Tevens ben jij vaste sparringpartner van onze sales professionals; je ondersteunt ze onder andere met het bereiken en ‘verleiden’ van de doelgroep. Dit gaat van online profilering, tot het aanvullen en redigeren van teksten en offertes. Ook andere (meertalige) landingspagina’s, brochures en posters lanceer jij probleemloos. Ook wanneer we in de pers komen heb jij jouw licht al over het stuk laten schijnen. Oh ja, onze huisstijl. Die staat door jou ‘als een huis’!

Wat vragen wij van jou? 

  • Afgeronde HBO opleiding richting marketing en/of commercie.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met innovatieve marketing, bijvoorbeeld binnen een internationale handels- of productieorganisatie.
  • Ervaring met Photoshop, relatiemanagement, media-/perscontacten en contacten met diverse providers.
  • Positionering, data-analyses en alle social media-kanalen kennen geen geheimen voor je.
  • Qua talen beheers je in ieder geval Nederlands en Engels uitstekend.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op