Materiaalcoördinator

Informatie

Holthausen Clean Technology
Hoogezand
32-40

Holthausen Clean Technology levert, als Europese pionier op het gebied van brandstofcelvoertuigen, al jaren waterstoftrucks. Maar Holthausen Clean Technology innoveert vanuit Hoogezand elke dag en bedenkt en bouwt ook andere voertuigen en apparaten (om) op waterstof. Zij maakt zo emissie-vrij rijden en werken op waterstof realiteit. Waterstof heeft met zijn nagenoeg grenzeloze mogelijkheden de toekomst. Het maakt zero emissie mogelijk en draagt bij aan maximale duurzaamheid. Waar de reductie van koolstofdioxide/CO2 en stikstof momenteel wereldwijd meer dan prominent op de agenda staan, concentreert Holthausen Clean Technology zich al jaren op brede toepassingen van waterstof, met als doel om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen en definitief afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Klaar voor de toekomst, weinig onderhoud en betrouwbaar.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Door jou grijpen we letterlijk en figuurlijk nooit mis als het gaat om onderdelen en materialen voor onze innovatieve projecten.  Wij weten bij Holthausen Clean Technology exact wat we willen maken en wat het moet doen; ‘zero emission’. Je bent een spin in het web tussen de afdelingen inkoop, R&D, externe leveranciers en onze andere productielocaties.

Als Materiaalcoördinator zorg jij voor rust en overzicht in een innovatieve omgeving waar meerdere lopende projecten tegelijkertijd worden uitgevoerd. Jij weet precies welke onderdelen en materialen op welk moment en op welke plek beschikbaar moeten zijn. Je bezit een mooi portie ondernemerschap en je houdt van aanpakken.  Je start met de interne check en het opvragen van offertes. Je hebt de leveranciers dan al geselecteerd, alle projectinformatie en projectkratten klaar staan en alle specificaties van de materialen zijn al juist verwerkt in ons systeem (Trimergo). Alle specificaties en levertijden kloppen en we maken mede door jou als Holthausen Clean Technology waar wat we beloven; ‘one mission, zero emission’.

Wat vragen we van jou? 

  • Afgeronde technische vooropleiding op MBO-4 niveau.
  • Bij voorkeur heb jij ervaring in logistieke en inkoop omgevingen.
  • Je bent zorgvuldig, weet wat effectief voorraadbeheer is en weet risico’s in te schatten.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Heftruck en VCA-certificaat of bereid deze te halen.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op