QA/QC Specialist

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

QA/QC Specialist (Quality Assurance/Quality Control)

De functie

Word jij enthousiast van innovatie? Maak jij graag deel uit van de nieuwste ontwikkelingen? Solliciteer dan op deze functie van QA/QC Specialist en bewaak en verbeter de kwaliteit van onze producten, werkwijzen en processen. Sluit je nu aan bij Hyzon Motors in Winschoten en bouw mee aan de waterstof aangedreven vrachtwagen van de toekomst! Met jouw inbreng in ons enthousiaste team weten we zeker dat alle QA/QC eisen goed geborgd gaan worden.

 

Er is werk aan de winkel bij Hyzon! In de rol van QA/QC Specialist ligt voor jou de nadruk op het bedrijfsbreed beoordelen van de proces- en productkwaliteit. Daarnaast ben je vanaf de eerste dag al druk met het operationeel bewaken en verbeteren van alles wat er momenteel gebeurt in de sterk opschalende plant, waaronder de planning en uitvoering van kwaliteitsinspecties op de werkvloer. In deze rol komen tactiek en operatie dagelijks samen in bijvoorbeeld het organiseren van audits, kwaliteitsbeoordelingen, klachtenafhandeling, verbeterprojecten en interne trainingen en instructies.

 

Natuurlijk zijn wat betreft QA/QC de randvoorwaarden en regelgeving duidelijk; je kunt een  emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens niet zo maar de weg op sturen. Maar het is aan jou om alle regelgeving verder te implementeren en te bewaken binnen onze gloednieuwe plant.

 

Een prachtige uitdaging! Zeker omdat we de lat graag hoog leggen bij Hyzon en onze medewerkers er een sport van maken om zich in te spannen om de hoge standaard iedere dag te overtreffen. Jij bent richtinggevend in het streven van Hyzon om qua QA/QC voorop te willen lopen.

 

Bij Hyzon krijg jij ècht de gelegenheid om je verdiepen en te bekwamen in alle relevante QA/QC gerelateerde onderwerpen. Dit maakt jouw positie uitdagend en veelzijdig, terwijl de organisatie zich razendsnel blijft ontwikkelen groei jij als QA/QC specialist elke dag mee. Uiteindelijk weet je te realiseren dat iedereen die bij Hyzon werkt of over de vloer komt op de hoogte is van ons gedachtengoed en hiernaar handelt.  Je legt verantwoording af aan de QA/QC Manager.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, een technische richting gaat jouw helpen.
 • Aanvullende cursussen, kennis en ervaring op het gebied van Kwaliteistinspecteur en Quality/QA/QC en/of Lean Six Sigma.
 • Meer dan 3 jaar ervaring binnen een vergelijkbare rol in een industriële omgeving.
 • Affiniteit met ISO normen 9001, 14001, 45001 of bereid om je hierin te verdiepen.
 • Minimaal in jouw toolbox; accuraat, analytisch, resultaatgericht en overtuigingskracht.
 • Je kunt je vloeiend uitdrukken in het Nederlands en in het Engels (in woord en geschrift), Duitse taalvaardigheid is wenselijk.

Wat bieden we jou?

 • Een zeer breed spectrum aan quality taken van divers niveau binnen innoverende industrie.
 • Bijdragen aan de energietransitie en ‘zero emission’.
 • Direct een arbeidsovereenkomst bij Hyzon, geen gedoe met detachering of uitzenders.
 • De mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op het primaire proces.
 • Een rol waarbij initiatief en originele acties en benaderingen extra worden gewaardeerd.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging in Europa die de productie van emissievrije zware trucks aanbiedt. Het gaat om vrachtwagens met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Dit is uniek in de wereld. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw van waterstoftrucks. Hyzon Motors Europe schaalt haar productie momenteel in hoog tempo op. De emissievrije en op waterstofbrandstofcel aangedreven trucks worden namelijk vanuit de hele wereld besteld.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB