Recruitment Administrator

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32

Recruitment Administrator (32 uur per week)

De functie

Waar organisaties snel groeien is veel beweging. Zeker qua instroom en het selecteren van nieuw personeel. Jij kan als recruitment administrator snel (mee)groeien met Hyzon Motors Europe.

 

Je bent vanuit HR – in samenwerking met ASBR die alle arbeidsmarktcommunicatie en werving regelt voor Hyzon – een belangrijke spil in de grootse personele opschaling naar 285 medewerkers. Je bent dagelijks administratief ‘bij’ en ondersteunt de Recruitment Officer in zijn drukke agenda. Primair met de administratieve verwerking en het plannen van gesprekken, inclusief de follow-up. Eventueel spreek je zelf kandidaten (telefonisch) als voorselectie voor de vele verschillende vacatures. Bij een positief beeld en inpasbaarheid van de kandidaat, plan je een selectiegesprek in met de Recruitment Officer en/of de leidinggevende.

 

Het bewaken van de procesgang en status van alle sollicitaties doe je samen met managers, jouw HR collega’s, ASBR en andere interne stakeholders, maar jij bent leidend qua verwerking en zorgt dat alles sluitend is. Je souffleert in het gehele selectieproces en blijft in het hele proces (zeer) nauw contact houden met de kandidaten. Waar jouw eigen groeipad eindigt in deze dynamische context? Da’s aan jou! Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.

Wat vragen wij van jou?

  • Ideale startersfunctie voor iemand met een HR of Office gerelateerde Hbo opleiding of met een aantal jaren ervaring binnen arbeidsbemiddeling of HR.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of vakgerelateerde cursussen afgerond op het gebied van HR, gespreksvoering of recruitment.
  • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed inschattingsvermogen.
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

 

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging in Europa die de productie van emissievrije zware trucks aanbiedt. Het gaat om vrachtwagens met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Dit is uniek in de wereld. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw van waterstoftrucks. Hyzon Motors Europe schaalt haar productie momenteel in hoog tempo op. De emissievrije en op waterstofbrandstofcel aangedreven trucks worden namelijk vanuit de hele wereld besteld.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB