Recruitment Specialist

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

Recruitment Specialist

De functie

Waar organisaties snel groeien is veel beweging. Zeker binnen de energietransitie en zogenaamde waterstofrevolutie. Zeker qua instroom en het selecteren van nieuw personeel. Er ligt bij Hyzon Motors Europe voor jou als Recruitment Specialist een schone taak om de verdere opschaling van personeel in goede banen te leiden.

Je bent vanuit onze jonge HR afdeling, in nauwe samenwerking met ASBR die alle arbeidsmarktcommunicatie en werving regelt, een belangrijke spil in de grootse personele opschaling van de huidige bijna 80 naar zo’n 300 medewerkers. Je spreekt en enthousiasmeert dagelijks potentieel voor de vele verschillende vacatures die ons veelal bereiken via onze centrale landingspagina. Je weet hen niet alleen te interesseren voor de hypermoderne nieuwe plant van Hyzon in Winschoten, maar spiegelt elke dag kennis, kunde en competenties van kandidaten aan de gestelde eisen. Dit alles doe je samen met managers, jouw HR collega’s en andere interne stakeholders.

Je adviseert en souffleert in het gehele selectieproces en blijft in het hele proces (zeer) nauw contact houden met de kandidaten. Zelfs na indiensttreding, want de gehele onboarding en het volgen van de ontwikkeling van kandidaten zit ook in jouw portefeuille. Waar jouw eigen groeipad eindigt in deze dynamische context? Da’s aan jou! Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Ideale ‘tweede of derde stap’ voor iemand met een HR gerelateerde Hbo opleiding met een aantal jaren ervaring binnen arbeidsbemiddeling of HR.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en/of vakgerelateerde cursussen afgerond op het gebied van HR, gespreksvoering of recruitment.
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed inschattingsvermogen.
  • Je beheerst de Engelse taal excellent, zowel mondeling alsmede schriftelijk.

 

Wat bieden we jou?

  • Een dynamische rol binnen de HR afdeling van een toonaangevende producent van waterstof aangedreven emissievrije zware trucks.
  • Een zeer breed spectrum aan taken en veel diverse contacten binnen de innoverende industrie.
  • Bijdragen aan de energietransitie, waterstofrevolutie en ‘zero emission’.
  • Direct een arbeidsovereenkomst bij Hyzon, geen gedoe met detachering of uitzenders.
  • De mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op de verdere personele groei, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Over Hyzon

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van het Nasdaq beursgenoteerde Hyzon in Europa die de productie van emissievrije zware trucks aanbiedt. Het gaat om vrachtwagens met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Dit is uniek in de wereld. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw van waterstof aangedreven trucks. Hyzon Motors Europe schaalt haar productie momenteel in gestaag tempo op.

Spreekt de functie je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Solliciteer meteen!

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB