Sales Coördinator

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
32-40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Als Sales Coördinator richt jij je uiteindelijk op het creëren van new business, het beheren van key accounts en het uitbouwen van bestaande klanten binnen Europa. Jij gaat samen met je team de groeilijn van Hyzon Motors Europe de hoogte in duwen en daarmee een substantiële bijdrage leveren aan de beoogde verdere expansie. 

We zijn na een stormachtig begin in een fase van verdere opschaling terecht gekomen. Aan jou dus tevens de taak om al onze procedures verder op te zetten en kritisch onder de loep te blijven houden. Vervolgens ga je als eindverantwoordelijke van ons salesteam van 5 personen (binnen en buiten) aan hoogwaardige klanten de geweldige producten en service van Hyzon Motors Europe laten zienJe rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director die jij elke dag weer probeert te verrassen met jouw resultaten. 

Wat vragen wij van jou? 

  • Afgeronde (commerciële) opleiding op minimaal Hbo niveau. 
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een (internationale) salesfunctie, handig als dit binnen de automotive en/of duurzame kapitaalgoederen is 
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden 
  • Je beschikt over een enorm sales gedreven mindset en een tomeloze dosis energie.
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling alsmede schriftelijk. 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op