Service Monteur Waterstof (Benelux of Internationaal) – 4 fte

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Hyzon Motors Inc. is een vanuit Amerika opererende wereldwijde truckfabrikant van emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven bedrijfsvoertuigen voor de transportsector. Het is het enige bedrijf ter wereld dat zero-emissie trucks kan aanbieden met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Met de oprichting van Hyzon als zelfstandige entiteit kan men zich gaan richten op het versnellen van de energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op waterstofbrandstofcel in onder andere Europese regio’s. De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging van Hyzon Motors in Europa dat de productie van emissievrije zware trucks kan aanbieden. Vanuit de productielocatie in Winschoten moeten er eind 2021 door zo’n 80 medewerkers al meer dan 100 waterstoftrucks op de Europese markt beschikbaar komen. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

Het produceren van waterstoftrucks is 1. Het realiseren van een dekkend servicenetwerk voor dit vernieuwende eindproduct is 2. Zowel internationaal als binnen de Benelux. Voor deze uitdaging staat Hyzon Motors Europe op dit moment. Een unieke kans om onze zero-emissie trucks vanuit Winschoten te begeleiden naar de eindgebruiker. Om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en service te verrichten. Om eindgebruikers en dealers te trainen. Zodat we blijven doen en leveren wat we beloven. Met een bevlogenheid en interesse alsof de Hyzon-truck van jou zelf is. 

 Een dekkend service netwerk van Hyzon Motors Europe. ‘One mission, zero emission’. Dat is wat we willen. Dat is waar we versterking voor zoeken. Het betreft een fulltime ambulante functie (gemiddeld 40% reizen) waarbij je elke dag bijdraagt aan de energietransitie en werkt aan de meest innovatieve, stille, energiezuinige en duurzame vervoerstechnieken. Uiteraard werken we jou zeer zorgvuldig in en krijg je onder andere een interne opleiding. Je moet ten slotte wel goed beslagen ten ijs komen. 

Wat vragen wij van jou? 

  • Technische MBO opleiding en ervaring als (service)monteur, bij voorkeur met een link naar automotive, trucks, bussen of maritieme sector. 
  • Kennis van waterstof, elektro, motorvoertuigentechniek, hydraulische techniek en elektrisch schakelen geven je extra bagage om je functie goed uit te kunnen voeren. 
  • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed probleemoplossend- en inschattingsvermogen. 
  • Je beheerst de Engelse taal goed en communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen. 
  • Vrachtwagenrijbewijs C. 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op