Service Monteur Waterstof (Benelux of Internationaal) – 4 fte

Informatie

Hyzon Motors Europe
Winschoten
40

Hyzon draagt bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie door de productie en levering van bedrijfsvoertuigen op een waterstofbrandstofcel. Hyzon fabriceert emissievrije waterstofbrandstofcel aangedreven vrachtwagens.

De vestiging van Hyzon Motors Europe in Winschoten is de eerste vestiging in Europa die de productie van emissievrije zware trucks aanbiedt. Het gaat om vrachtwagens met een totaalgewicht van meer dan 40 ton. Dit is uniek in de wereld. Vanuit de productielocatie in Winschoten wordt dagelijks met veel mensen hard gewerkt aan de bouw van waterstoftrucks. Hyzon Motors Europe schaalt haar productie momenteel in hoog tempo op. De emissievrije en op waterstofbrandstofcel aangedreven trucks worden namelijk vanuit de hele wereld besteld.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Het produceren van waterstoftrucks is 1. Het realiseren van een dekkend servicenetwerk voor dit vernieuwende eindproduct is 2. Zowel internationaal als binnen de Benelux. Voor deze uitdaging staat Hyzon Motors Europe op dit moment. Een unieke kans om onze zero-emissie trucks vanuit Winschoten te begeleiden naar de eindgebruiker. Om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en service te verrichten. Om eindgebruikers en dealers te trainen. Zodat we blijven doen en leveren wat we beloven. Met een bevlogenheid en interesse alsof de Hyzon-truck van jou zelf is. 

 Een dekkend service netwerk van Hyzon Motors Europe. ‘One mission, zero emission’. Dat is wat we willen. Dat is waar we versterking voor zoeken. Het betreft een fulltime ambulante functie (gemiddeld 40% reizen) waarbij je elke dag bijdraagt aan de energietransitie en werkt aan de meest innovatieve, stille, energiezuinige en duurzame vervoerstechnieken. Uiteraard werken we jou zeer zorgvuldig in en krijg je onder andere een interne opleiding. Je moet ten slotte wel goed beslagen ten ijs komen. 

Wat vragen wij van jou? 

  • Technische MBO opleiding en ervaring als (service)monteur, bij voorkeur met een link naar automotive, trucks, bussen of maritieme sector. 
  • Kennis van waterstof, elektro, motorvoertuigentechniek, hydraulische techniek en elektrisch schakelen geven je extra bagage om je functie goed uit te kunnen voeren. 
  • Je bent zorgvuldig en beschikt over een proactieve persoonlijkheid met een goed probleemoplossend- en inschattingsvermogen. 
  • Je beheerst de Engelse taal goed en communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen. 
  • Vrachtwagenrijbewijs C. 

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
Krijg je op dit moment een uitkering? Bijvoorbeeld een bijstands- of WW-uitkering?
Upload je CV *
Maximale uploadgrootte: 32MB
Maximale uploadgrootte: 32MB

Delen op